DE NIEUWSTE INDUCTIE TECHNIEKEN VINDT U NU BIJ INBOUWAPPARATUUR URK

Inbouwapparatuur Urk is al jaren uw specialist in inbouwapparatuur, waaronder ook de inductiekookplaat. We hebben altijd de laatste technologie op het gebied van inductie koken in huis gehad. Maar wij hebben nog nooit zo'n product verkocht als de Fagor Totalium® Inductiekookplaat.

De Meest Sensationele Inductiekookplaat ooit gemaakt

Dat het Spaanse topmerk Fagor samen met haar dochteronderneming Brandt de uitvinder is van inductie koken, is wellicht weinigen bekend. Fagor is marktleider in inductie kookplaten en produceert ook voor vele grote merken keukenapparatuur. Hierdoor is Fagor altijd net een stapje voor in de ontwikkeling van de nieuwste inductie technologie. Meestal zijn dit vernieuwingen in materialen, bediening, electronica. Maar deze keer heeft de innovatiekracht bij Fagor geleid tot een compleet nieuw concept voor inductiekoken: De Totalium® Inductiekookplaat.

Het is moeilijk uit te leggen wat er allemaal met deze inductiekookplaat mogelijk is, maar we kunnen het ook simpel houden: Alles is mogelijk!

Totalium

Best In Class Inductiekookplaat: De Fagor IF-9000S Totalium

Inductie koken is de snelste, veiligste en meest efficiёnte manier van koken. Met deze kooktechniek behaal je altijd een optimaal resultaat voor wat betreft kwaliteit, kooktijden en energieverbruik. Als nu ook nog de gehele inductiekookplaat één groot kookoppervlak is dan ben je ook niet meer gebonden aan de kookzones. Hierdoor kun je werkelijk grenzeloos koken. De Fagor Totalium® voegt hier nog eens meerdere dimensies aan toe.
Eigenlijk heeft Fagor hiermee inductiekoken opnieuw uitgevonden.

De Totalium heeft drie verschillende gebruiksopties en bereidingswijzes:
1. TOTAAL: Hier heeft het hele inductieoppervlak hetzelfde vermogen om bijvoorbeeld 5 pannen op hetzelfde vermogen te laten koken
2. DOMINO: Zo koken de professionals. Het inductieoppervlak wordt verdeeld in 3 kookzones. Het vermogen kan per zone onafhankelijk worden ingesteld. Pannen kunnen simpel van de ene naar de andere zone verplaatst worden voor een andere bereidingswijze, sudderen, boosten etc.
3. MASTER: Volledige vrijheid en onvoorstelbaar. De Totalium herkent de pan en de instelling die erbij hoort. Als je de pan verschuift wordt de instelling meegenomen!

Meer informatie over unieke inductiekookplaat vindt u in onze gratis inbouwapparatuur brochure. Deze kunt u samen met meer gratis inbouwapparatuur tips aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.

Uw gegevens worden door ons nooit aan derden verstrekt. Zie ook onze Privacy Policy.

Wij nodigen u graag uit voor een goed advies voor uw inductie kookplaat
Bij Inbouwapparatuur Urk staat ons team van experts voor u klaar met de juiste tips en adviezen en zorgen wij dat u de juiste inductie kookplaat kiest.

Met vriendelijke groeten,
Bertus en Jeannette Weerstand en het hele team van Happy Home keukenstudio

Happy Home Keukens
Marsdiep 1A
8321 MC Urk
Tel: 0527-688857
E-mail:
info@happyhomekeukens.nl
www.happyhomekeukens.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m donderdag 09.30 uur tot 13.00 en 14.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag van 09.30 uur tot 13.00 uur en 14.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag van 09.30 uur tot 16.00 uur

Wilt u meer weten over Inbouwapparatuur Urk? Ga dan naar de contactpagina.