DE LAATSTE KOELKAST INBOUW TECHNIEK VINDT U NU BIJ INBOUWAPPARATUUR URK

Inbouwapparatuur verkopen wij al jaren, waaronder ook inbouw koelkasten. Wij hebben in onze showroom een uitgebreid assortiment en helpen u graag met de juiste adviezen en tips bij de aankoop van uw koelkast. Op deze pagina wordt al een aantal tips gegevens en wordt de nieuwste koelkast functie uitgelicht, namelijk: No Frost functie.

De Beste Koelkast Inbouw Tips

Om u te helpen bij het aanschaffen van een inbouw koelkast vindt u hieronder een aantal tips hiervoor.

1. Inhoud: het is zonde om een te grote koel(vries)kast te kopen, want dat verbruikt meer energie dan een kleinere. Een koelruimte van 50 liter biedt ruimte aan een gemiddelde voorraad voor één persoon. Een kleine weekvoorraad groenten en diepvriesproducten vraagt voor één persoon een vriesruimte van 7,5 tot 10 liter. Met brood en vlees erbij is 15 tot 20 liter nodig. Een handige tip hierbij: 1 kilo in te vriezen producten neemt 2 liter ruimte in.

2. Indeling: het is handig om van tevoren te bedenken wat u in uw koelkast wilt bewaren, zodat er een geschikte indeling kan worden bepaald. Wanneer u bijvoorbeeld veel frisdranken in uw koelkast bewaart, is het handig om te zoeken naar een koelkast met ruimte voor flessen die rechtop staan. Bij sommige koelkasten staan rekjes en bakjes vast, maar bij veel koelkasten kunnen deze verplaatst worden. Dit laatste is uiteraard meer flexibel.

3. Schoonmaken: vooral voor vrouwen heel belangrijk: is de koelkast gemakkelijk schoon te maken? Smalle randen of hoeken zijn heel lastig bij te komen. Het vuil is hierdoor lastig weg te halen.

Voor meer tips en om de juiste keuze voor uw inbouw combimagnetron te maken vraagt u hieronder de checklist inbouwapparatuur en de gratis Inbouwapparatuur Brochure aan. Zo kunt u zich thuis al helemaal op uw gemak voorbereiden om de juiste keuze te maken en niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Uw gegevens worden door ons nooit aan derden verstrekt. Zie ook onze Privacy Policy.
Na bevestiging van uw aanvraag ontvangt u direct de aangevraagde informatie.

Fagor No Frost koelkast FIC-5425

Koelkast zonder ijsafzetting: Fagor FIC 5425

Inbouw koelkasten zijn de afgelopen jaren steeds geavanceerder geworden. Allerlei professionele koeltechnieken zijn ontwikkeld. Zo is de nieuwste technologie die van de Fagor No Frost Koelkast FIC 5425.

Door de No Frost functie ontstaat er in de koelkast geen ijs. Bij de No Frost koelkasten wordt namelijk de warme lucht met vocht en al uit het vriesgedeelte gezogen.

Voordelen hiervan zijn:
- Diepvriesproducten vriezen niet aan elkaar vast
- Verpakkingen en etiketten blijven altijd leesbaar
- U hoeft de koelkast nooit te ontdooien
- Voedingsstoffen blijven beter bewaard
- Er wordt minder energie verbruikt

De Fagor No Frost inbouw koelkast bevat de allerlaatste No Frost techniek en heeft bovendien een inhoud van maar liefst 200 liter en wisselbare draairichting van de deur!

Wij nodigen u graag uit voor een goed advies voor uw koelkast
Ons team staat voor u klaar om u warm te ontvangen en u al het advies te geven dat u nodig heeft bij de aanschaf van uw koelkast.

Met vriendelijke groeten,
Bertus en Jeannette Weerstand en het hele team van Happy Home keukenstudio

Happy Home Keukens
Marsdiep 1A
8321 MC Urk
Tel: 0527-688857
E-mail: info@happyhomekeukens.nl
www.happyhomekeukens.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m donderdag 09.30 uur tot 13.00 en 14.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag van 09.30 uur tot 13.00 uur en 14.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag van 09.30 uur tot 16.00 uur

Wilt u meer weten over Inbouwapparatuur Urk? Ga dan naar de contactpagina.